Finse Zaterdagschool te Rotterdam

Heeft uw kind steun nodig in het Finse taal?

Bent u zelf geïnteresseerd in het Finse taal, maar online-studie is gewoon niet genoeg en u mist klassikaal lessen?

Finse Zaterdagschool te Rotterdam is bijna een 40-jarige Finse school en van Finse Zeemanskerk Rotterdam huren we de locatie voor de lessen. We denken dat het een opmerkelijke voordeel is voor de studenten om het Finse taal te oefenen in een echte Finstalige omgeving, en ze kunnen ook kennis maken met de Finse cultuur.

Voor kinderen bieden we steun aan om het Finse taal te ontwikkelen en kansen om de taal actief te gebruiken. De groepen voor volwassenen variëren van een basisgroep tot en met een discussiegroep.

• by lauantaikoulu 4 weken ago
    Today we fly the flag for Johan Vilhelm Snellman (1806-81). He was a philosopher, writer, newspaper publisher and senator. He