Finse Huis

De lessen van de Finse Zaterdagschool te Rotterdam worden in het Finse Huis of te wel de Finse Zeemanskerk van Rotterdam gegeven. Het Finse Huis is een unieke plek, een ​​klein stukje Finland in Nederland en daarom een ​​uitstekende omgeving om Fins te leren.

In het café van het Finse Huis kan je genieten van lekkere finse koffiebroodjes en andere gerechten. Je kan ook finse producten kopen en naar de sauna gaan.

Tevens een uitstekende mogelijkheid om je Fins oefenen met het finstalige personeel.Het Finse Huis organiseert regelmatig verschillende evenementen. Dit zijn goede gelegenheden om mensen te leren kennen en kennis te maken met de finse cultuur en de finse taal. Lees meer over de aankomende evenementen in het Finse Huis.

Het Finse Huis zoekt altijd vrijwilligers voor verschillende activiteiten en evenementen, zoals voor het café en de winkel, kerstbazaar en klussen in en om het huis en in de tuin. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om de Finse werkcultuur te ervaren. Lees meer over het vrijwilligerswerk op de website van het Finse Huis.